Viser alle 5 resultater

Måltidskasse med fisk og fiskepakker til døren

En måltidskasse med fisk gør det nemt for hele familien. Bestil en lækker og frisk fisk måltidskasse til døren. Hos Thorupstrand Røgeri er vi vilde med fisk, og da det er vores erfaring, at vi ikke er de eneste, vil vi gerne gøre det nemt at få fisk hver uge. Vores måltidskasse med fisk bliver sendt direkte hjem til dig, når du ønsker det.

NYHED
NYHED

Fiskekasser abonnement – nemt, lækkert og sundt

I en travl og hektisk hverdag med fast arbejde til ud på eftermiddagen, og måske endda også børn eller husdyr, kan aftenens tur i supermarkedet, med efterfølgende madlavning, virke uoverskueligt. Men; sund og lækker mad behøver ikke være besværligt eller tage lang tid. Derfor kan du med fordel bestille en måltidskasse med fisk fra Thorupstrand Røgeri. I vores fiskepakker er der typisk fisk nok til, at 4 personer kan få tre måltider. Med fiskekasser abonnement hos Thorupstrand Røgeri kan du derfor være sikker på, at få fisk hver uge som anbefalet.

Familie fiskekasse til døren

Vi har forskellige varianter af vores lækre måltidskasser med fisk. Vi har blandt andet to forskellige typer af familiepakker med fisk, hvori der er ferske lækkerier nok til en familie på 4 personer, der hver kan nyde 3 måltider med lækker fisk. Når du bestiller fiskekasser til døren fra Thorupstrand, vil du hver uge kunne glæde dig til forskellige slags ferske fisk, du kan lave lækre retter af. I disse fiskepakker vil du typiske finde fisk som; ferske rødspættefileter, varmrøgede laksesnitter, hjemmelavede fiskefrikadeller

I vores fiskekasser på abonnement til familier er der også forskellige gode, hjemmelavede dressinger og salater – f.eks. rejesalat og hjemmelavet remoulade. Du skal nu kun tænke på en smule tilbehør til din fiskeret, og så er den aftensmad klaret! Du får altså alt det gode fra havet når du bestiller måltidskasse med fisk til døren fra Thorupstrand Røgeri.

Bliv dækket ind på vitaminer og olier via en måltidskasse med fisk

Det er de færreste der er i tvivl om, at fisk er sundt. Vi bliver ofte mindet om det, af både sundhedsfagligt personale og andre med viden om kost og sundhed. Det skyldes blandt andet at der i fisk er nogle fremragende vitaminer, olier og fedtsyrer, heriblandt omega-3, der bidrager positivt til, at holde kroppen kørende og sund. Det har vi forsøgt at samle i en nem og lækker løsning, via vores fiskekasser abonnement. Du skal blot vælge hvilken fiskepakke der passer bedst til din og din familie, bestille den via webshoppen her, og bum – din måltidskasse med fisk bliver leveret til døren.

Lækker fiskepakke til 2 personer

Hvis en familiepakke med fisk til 4 personer er for meget til din husstand, så frygt ej. Vi har også en lækker fiskepakke vi kalder Fersk & Frisk, der til dig der kun har brug for fisk til 2 personer. Den eneste forskel fra familiepakken er dog kun mængden. Der er hverken gået på kompromis med kvalitet eller smag, så du vil få det samme slags lækre fisk, blot tilpasset dit behov. Er du vild med skaldyr, kan du også bestille en fiske måltidskasse til døren med skaldyr i. Skaldyrspakkerne er perfekte som forretter, som tilbehør til en hovedret eller som en snack mens du venter på at, at grillen bliver klar. I vores skaldyrspakker finder du som udgangspunkt; kogte krabbekløer, jomfruhummerhaler, luksus rejer og koldrøgede rejer.