Måltidskasse med fisk lige til døren

En måltidskasse med fisk gør det nemt for hele familien. Bestil en lækker og frisk fisk måltidskasse til døren. Hos Thorupstrand Røgeri er vi vilde med fisk, og da det er vores erfaring, at vi ikke er de eneste, vil vi gerne gøre det nemt at få fisk hver uge. Vores måltidskasse med fisk bliver sendt direkte hjem til dig, når du ønsker det.

-10%

Fiskemåltidskasse – nemt, lækkert og sundt

I en travl og hektisk hverdag med fast arbejde til ud på eftermiddagen, og måske endda også børn eller husdyr, kan aftenens tur i supermarkedet, med efterfølgende madlavning, virke uoverskueligt. Men; sund og lækker mad behøver ikke være besværligt eller tage lang tid. Derfor kan du med fordel bestille en måltidskasse med fisk fra Thorupstrand Røgeri. I vores fiskepakker er der typisk fisk nok til, at 4 personer kan få tre måltider. Med fiskekasser abonnement hos Thorupstrand Røgeri kan du derfor være sikker på, at få fisk hver uge som anbefalet.

Familie fiske måltidskasse til døren

Vi har forskellige varianter af vores lækre måltidskasser med fisk. Vi har blandt andet to forskellige typer af familiepakker med fisk, hvori der er ferske lækkerier nok til en familie på 4 personer, der hver kan nyde 3 måltider med lækker fisk. Når du bestiller fiskekasser til døren fra Thorupstrand, vil du hver uge kunne glæde dig til forskellige slags ferske fisk, du kan lave lækre retter af. I disse fiskepakker vil du typiske finde fisk som; ferske rødspættefileter, varmrøgede laksesnitter, hjemmelavede fiskefrikadeller

I vores fiskemåltids kasser på abonnement til familier er der også forskellige gode, hjemmelavede dressinger og salater – f.eks. rejesalat og hjemmelavet remoulade. Du skal nu kun tænke på en smule tilbehør til din fiskeret, og så er den aftensmad klaret! Du får altså alt det gode fra havet når du bestiller måltidskasse med fisk til døren fra Thorupstrand Røgeri.

Bliv dækket ind på vitaminer og olier via en måltidskasse med fisk

Det er de færreste der er i tvivl om, at fisk er sundt. Vi bliver ofte mindet om det, af både sundhedsfagligt personale og andre med viden om kost og sundhed. Det skyldes blandt andet at der i fisk er nogle fremragende vitaminer, olier og fedtsyrer, heriblandt omega-3, der bidrager positivt til, at holde kroppen kørende og sund. Det har vi forsøgt at samle i en nem og lækker løsning, via vores fiskekasser abonnement. Du skal blot vælge hvilken fiskepakke der passer bedst til din og din familie, bestille den via webshoppen her, og bum – din måltidskasse med fisk bliver leveret til døren.

Lækker måltidskasse med fisk til 2 personer

Hvis en familiepakke med fisk til 4 personer er for meget til din husstand, så frygt ej. Vi har også en lækker fiskepakke vi kalder Fersk & Frisk, der til dig der kun har brug for fisk til 2 personer. Den eneste forskel fra familiepakken er dog kun mængden. Der er hverken gået på kompromis med kvalitet eller smag, så du vil få det samme slags lækre fisk, blot tilpasset dit behov. Er du vild med skaldyr, kan du også bestille en fiske måltidskasse til døren med skaldyr i. Skaldyrspakkerne er perfekte som forretter, som tilbehør til en hovedret eller som en snack mens du venter på at, at grillen bliver klar. I vores skaldyrspakker finder du som udgangspunkt; kogte krabbekløer, jomfruhummerhaler, luksus rejer og koldrøgede rejer.

Familie fiskemåltidskasse 1

Denne lækre måltidskasse med fisk indeholder nok fisk til 3 måltider til en familie på 4 personer. Da denne fiskepakke er henvendt specifikt til familier, har vi stort fokus på, at der skal være fisk i den som både voksne og børn kan lide. Al fisk i vores fiskemåltidskasser til familier er lækker og frisk. Desuden er det hurtigt at tilberede, hvilket er en klar fordel i en børnefamilies travle hverdag.

Ved køb af en familie måltidskasse med fisk, er det pludselig nemt og overskueligt, at få den anbefalede mængde fisk og omega-3-fedtsyrer hver uge. Udover lækker, fersk fisk får du i denne måltidskasse også nogle af vores lækre delikatesser, som hjemmelavede skaldyrs- eller fiskesalater.

I familiepakke 1 finder du typisk følgende:
500 gram ferske rådspættefileter (cirka 7-8 stk.)
3. stk. varmrøgede laksesnitter (ca. 165 g. pr. stk.)
4 stk. fiskefrikadeller) ca. 120 gram pr. stk.)
1 stk. hjemmelavet rejesalat (150 gram)
1 stk. hjemmelavet remoulade (150 gram)

Familie fiskemåltidskasse 2

Blandt vores udvalg af måltidskasser med fisk til familier, finder du også den lækre ”familiepakke 2”. Denne fiskemåltidskasse er sammensat med fokus på børnefamilier, og hermed også med børn og voksnes forskellige smagspræferencer i tankerne. Det har resulteret i at denne fiskepakke er helt genial hvis I er en lækkersulten børnefamilie, der ønsker at spise mere fisk til hverdag. Der er rigeligt med fisk til 3 måltider hvor op til 4 personer bliver mætte.

De fleste forældre med både børn, fuldtidsjobs og fritidsaktiviteter kender til, at det kan føles som om der er for lidt timer i døgnet. Derfor er indholdet i vores fiskemåltidskasser til familier nemt og hurtigt at tilberede, så der i løbet af kort tid er sund og lækker aftensmad med fisk på spisebordet.

Når du bestiller familiepakke 2 får du typisk:
500 gram ferske rødspættefileter (ca. 7-8 stk.)
500 gram fersk torskefilet
1 stk. koldrøget laksesnitte (ca. 165 gram)
1 stk. koldrøget torskesnitte (ca. 165 gram)
1 stk. hjemmelavet varmrøget laksesalat (150 gram)

Familie fiskemåltidskasse 3

Denne fiskepakke til familie er, modsat familiepakke 1+2, en stor måltidskasse der indeholder langt mere fisk end de to førstnævnte. Der er dels både flere varianter af fisk i fiskepakken, men også mængderne og vægten af fiskene er større. Der er herved masser af fisk til hele familie til aftensmad, og der er også rig mulighed for at give børnene en rødspættefilet eller torskefilet med på madpakken. Afhængig af hvor stor ens familie er, og hvor meget man kan spise, er der også med denne familie fiskemåltidskasse mulighed for, at invitere venner og naboer på lækre middage, hvor fisk er det ultimative midtpunkt.

Ved køb af vores store familiepakke 3, undgår I som børnefamilie at gå ned på vigtige omega-3-fedtsyrer, idet i vil have dækket jeres fiskeindtag hver uge i bestiller fiskemåltidskassen. I en hverdag hvor der ofte mangler timer i døgnet, er det en stor fordel blot at få leveret hoveddelen af aftensmaden lige til døren.

Ved bestilling af vores store familiepakke får I følgende:
Ferske rødspættefileter 1.000 gram (ca. 14-16 stk.)
Fersk torskefilet (ca. 1.000 gram)
3 stk. varmrøgede laksesnitter (ca. 165 gram pr. stk.)
4 stk. fiskefrikadeller (ca. 120 gram pr. stk.)
2 stk. røget makrelfilet (ca. 165 gram pr. stk.)
1 stk. hjemmelavet rejesalat (150 gram)
1 stk. hjemmelavet remoulade (150 gram)

Fiskepakke 2 personer

Thorupstrand Røgeris fiskemåltidkasse til to personer henvender sig til par, der ønsker at spise mere fisk i løbet af ugen. Er man én voksen og ét barn kan man også sagtens nyde godt af denne måltidskasse med fisk, da den indeholder fisk for både voksen- og børnemunde. Med en lækker fiskepakke til 2 personer, kan man, nemt og hurtigt i en travl hverdag, lave aftensmåltider med fersk fisk.

Menneskets krop har brug for vigtige vitaminer og fedtsyrer som kommer fra fisk, heriblandt de velkendte og meget omtalte omega-3-fedtsyrer. Derfor er det også vigtigt at sikre sig, at man følger anbefalingerne om at spise 350 gram fisk pr. uge. Ud af de i alt 350 gram, skal de 200 af dem skal være fed fisk som laks, ørred, sild eller makrel.

Køber du fiskepakke til 2 personer modtager du:
500 gram ferske rødspættefileter (ca. 7-8 stk.)
1 stk. koldrøget laksesnitte (ca. 165 gram)
1 stk. koldrøget torskesnitte (ca. 165 gram)
1 stk. hjemmelavet varmrøget laksesalat (150 gram)

Fiskepakke: Fersk & Frisk

Vores fiskemåltidskasse ”Fersk & Frisk” er speciel, og skiller sig ud fra vores øvrige familie fiskemåltidskasser samt vores fiskepakke til 2 personer. I denne måltidskasse med fisk finder du 3 forskellige typer af lækker fisk, alle sammen ferske og uden ben. Du får stor valgfrihed med hensyn til tilberedning, da fiskene leveres uden at være krydret eller paneret. Dog er tiden der bliver brugt på at køre til fiskehandleren og tilberede fisken gjort væsentligt kortere end normalt, da fiskemåltidskassen leveres direkte til døren, og at indholdet er flået og fiskeben er fjernet.

Fisk indeholder gode omega-3-fedtsyrer, der er ekstremt godt for menneskekroppen. Disse fedtsyrer bidrager blandt andet til at opretholde vigtige funktioner i kroppen, som fx hjerte-kredsløb, hjerne og led. Lider man derfor af hjertesygdomme eller leddegigt, er det ekstra vigtigt at spise 350 gram fisk hver uge.

Bestil Fiskepakke Fersk & Frisk til døren og få dette:
2x500 gram ferske rødspættefileter (cirka 14-16 stk.)
2x500 gram fersk torskefilet
1 stk. fersk lakseside (ca. 1100 gram)

Skaldyrspakke – måltidskasse med skaldyr

Er du helt tosset med skaldyr, og kunne du faktisk bare godt tænke dig, at få en masse lækkert skaldyr leveret lige til døren? Det har vi løsningen på hos Thorupstrand Røgeri. Udover vores velkendte fiskemåltidskasser til både familier og par, har vi også sammensat en skaldyrspakke, til dig der ikke kan få nok af havets mange lækre skaldyr. Alle skaldyr i denne måltidkasse er perfekte som en del af en lækker forret, et lækkert element til aftensmåltidet, eller som en snack mens du venter på, at grillen bliver varm.

Med en skaldyrspakke fra Roegeri.dk får du rigeligt med lækkert skaldyr, der naturligvis er på frost og er håndtere forsvarligt hele vejen fra røgeriet til din hoveddør. Du kan uge efter uge glæde dig til at nyde skaldyr i forskellige sammenhænge, da vores skaldyrs måltidskasser er spækket med forskelligt skaldyr.

Med en Skaldyrspakke kan du se frem til:
1000 gram kogte krabbekløer (frost)
700 gram jomfruhummerhaler (frost)
400 gram luksus rejer, Taabbel (drænet vægt)
200 gram koldrøgede rejer