Fersk rødspætte direkte fra det brusende Vesterhav

Her finder du lækker og spiseklar fersk rødspætte. De ferske rødspætter du kan købe fra denne side er både flået eller fileteret. Derfor er det eneste du skal tænke på, at tilberede dem efter dit specifikke ønske. Vores friske rødspætter er af høj kvalitet og fanget i det danske Vesterhav. Se udvalget herunder.


Fersk rødspættefilet er en klassiker for store og små

De fleste har fået fersk rødspætte mere end én gang i deres liv. Rødspættefilet der er paneret og steg på panden er en klassiker som mange, både voksne og børn, nyder at spise med pommes frites og remoulade, eller måske med kogte kartofler og persillesovs. Særligt børn er vilde med frisk rødspætte, da den er ekstremt mild i smagen. Uanset hvordan du foretrækker frisk rødspætte, kan du være sikker på at kvaliteten er i orden, når du køber fersk rødspættefilet fra Thorupstrand Røgeri. Fiskerne Jesper og Bo har mange års erfaring med både at sejle og fiske, og ved at høj kvalitet er vigtigt – også på fersk rødspætte.

Bæredygtig fangst af frisk rødspætte

For at undgå at verdenshavene tømmes fuldstændig for alt liv er det vigtigt at tænke på bæredygtighed. Jesper og Bo går meget op i dette, og er forkæmpere for bæredygtigt fiskeri. Derfor er blandt andet fersk rødspætte fra Thorupstrand Røgeri fanget efter bæredygtige principper, der er naturskånsomt for både havbund og livet i havet. Derudover trækkes fiskekutterne på Thorupstrand til og fra havet på gammeldags manér via en Caterpillar bulldozer, som fiskerne på de godt 10-12 aktive kystbåde ejer i fællesskab.

Fersk rødspætte er en klassisk dansk fiskeret

I Danmark er rødspætte en meget normal og ekstremt udbredt fiskeart. Fersk rødspætte er, som man måske kan tyde ud fra udseendet, en fladfisk, og den kan fanges rigtig mange steder ved de danske kyster. Frisk rødspætte kan også ofte findes på frokostbordene, og er blandt andet også tit en fast bestanddel på påskebordet og til julefrokosten.

'Gutterne på Kutterne' fanger ferske rødspætter af høj kvalitet

Jesper og Bo, som du formentligt kender fra TV2-programmet ”Gutterne på Kutterne”, har ikke kun stor fokus på bæredygtighed, men også på høj kvalitet og velsmag. Derfor tager de hver dag, så længe vejret og det blæsende Vesterhav tillader det, ud på kysten fra Thorupstrand og fanger fisk, herunder ferske rødspætter, på fiskekutteren HM 94. Ferske rødspættefileter fra Thorupstrand Røgeri er altid friske og har den gode smag direkte fra havet. Fisk er sundt! Det indeholder blandt andet omega-3 fedtsyre, der er særdeles godt for den menneskelige krop. Ved at spise fisk flere gange om ugen opretholdes niveauet i kroppen, og man er dermed, i de fleste tilfælde, fri for at tage kosttilskud, når blot man spiser sundt og varieret.

Nyd frisk rødspætte hver uge

Hos Thorupstrand Røgeri sælger vi det vi kalder fiske måltidskasser. Her kan du via et abonnement modtage lækre fiskeråvarer hver uge, til de ønskede antal personer og måltider. I disse kasser er fersk rødspætte ofte en genganger. Er du ikke så meget til kogte kartofler og persillesov eller pommes frites og remoulade, ligger det dig frit for at eksperimentere med fersk rødspætte, så du får det som du ønsker.

Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 1.995,-.

Bestillinger foretaget senest tirsdag kl. 23.59, klargøres og pakkes i termokasse(r) med is torsdag inden afhentning af Xpressen, som leverer til din dør senest fredag kl. 18.00.

Vi håber, at du bliver glad for din bestilling!
[]