Thorupstrand og os

EN ÆGTE FISKERFAMILIE

Thorupstrand Røgeri er mere end blot røgvarer, fersk fisk og delikatesser. Det er også historien om tre søskende, som er opvokset i en rigtig fiskerfamilie i Thorupstrand og drevet af en passion for lokale råvarer, bæredygtigt fiskeri og den personlige kontakt med kunderne.

Thorupstrand Røgeri blev stiftet i 2015 af de tre søskende Lisbeth, Jesper og Bo Olsen. De to brødre startede som helt unge med at tage på havet med deres far, og nu sejler de ud som selvstændige med båden HM 94 og fanger friske fisk til røgeriet. Lisbeth står for forarbejdning og salg af produkterne og nyder at møde kunderne ansigt til ansigt.

Røgeriet tilbyder et stort og varieret udvalg af fersk fisk, kold- og varmrøgede fisk og i sæsonen; stenbider- og torskerogn. Røgeriet tilbyder også hjemmelavede lækkerier som rejesalat, varmrøget laksesalat, fiskefrikadeller lavet på torskefars og meget mere. I perioder vil der også være røget lange, sej, ising, kulmule og hvad der ellers fanges på havet.

100% FRISKFANGET FISK

Smukke Thorupstrand har i mere end 1.000 år været rammen om et fascinerende og bæredygtigt kystfiskeri, hvor der fiskes med garn og snurrevod, så havets rigdom bevares, og hvor bådene bliver trukket op på stranden på gammeldags manér. Et helt igennem unikt fiskeri, der i dag dyrkes af 10-12 aktive kystbåde.

Samtidig udmærker fiskeriet sig ved, at fiskene landes på dagen, hvor de er fanget. Kutterne kommer altid hjem med fangsten samme dag og tager således ikke på længere fangstrejser. Det garanterer en 100% friskfanget fisk, som udgør fundamentet hos Thorupstrand Røgeri.

Hver dag, hele året rundt – når det vindblæste Vesterhav tillader det – stævner Jesper og Bo ud for at fange fisk. Nogle af dem ender samme dag på Thorupstrand Røgeri.

Den gode smag – direkte fra havet…