Fiskekasse

En fiskekasse indeholder alverdens lækker fisk for hele familien. Fisk er sundt, frisk og utroligt velsmagende. Gør dig og din familie en tjeneste ved at gøre madlavningen overskuelig med vores fiskekasse. Hos Thorupstrand Røgeri er vi vilde med fisk, og vi ønsker at gøre det nemt at få fisk hver uge. Vores fiskekasse bliver sendt direkte hjem til dig, når du ønsker det.

-10%
-10%
NYHED!

Gør det nemt for dig selv at spise sundt og lækkert med en fiskekasse

I en travl og hektisk hverdag med fast arbejde til ud på eftermiddagen, og måske endda også børn eller husdyr, kan aftenens tur i supermarkedet, med efterfølgende madlavning, virke uoverskueligt. Men; sund og lækker mad behøver ikke være besværligt eller tage lang tid. Derfor kan du med fordel bestille en fiskekasse med fisk fra Thorupstrand Røgeri. I vores fiskepakker er der typisk fisk nok til, at 4 personer kan få tre måltider. Med fiskekasser fra Thorupstrand Røgeri kan du derfor være sikker på, at få fisk hver uge som anbefalet.

Gør det nemt for dig selv at spise sundt og lækkert med en fiskekasse

I en travl og hektisk hverdag med fast arbejde til ud på eftermiddagen, og måske endda også børn eller husdyr, kan aftenens tur i supermarkedet, med efterfølgende madlavning, virke uoverskueligt. Men; sund og lækker mad behøver ikke være besværligt eller tage lang tid. Derfor kan du med fordel bestille en fiskekasse med fisk fra Thorupstrand Røgeri. I vores fiskepakker er der typisk fisk nok til, at 4 personer kan få tre måltider. Med fiskekasser fra Thorupstrand Røgeri kan du derfor være sikker på, at få fisk hver uge som anbefalet.

Fiskekasser til døren

Vi har forskellige varianter af vores lækre fiskekasser til døren. Vi har blandt andet to forskellige typer af familiepakker med fisk, hvor der er ferske lækkerier nok til en familie på 4 personer, der hver kan nyde 3 måltider med lækker fisk. Når du bestiller fiskekasser til døren fra Thorupstrand, vil du hver uge kunne glæde dig til forskellige slags ferske fisk, som du kan lave lækre retter af. I disse fiskekasser vil du typiske finde fisk som ferske rødspættefileter, varmrøgede laksesnitter eller hjemmelavede fiskefrikadeller.

Tilbehør i din fiskekasse

I vores fiskekasser til familier, er der selvfølgelig også forskellige gode, hjemmelavede dressinger og salater til dig. Det kan f.eks.være rejesalat og hjemmelavet remoulade. Du behøver med andre ord ikke tænke på andet end at forberede en smule tilbehør til din fiskeret, og så har du en lækker middag, som du kan servere for hele familien. Du får altså alt det gode fra havet, når du bestiller en fiskekasse til døren fra Thorupstrand Røgeri.

Familie fiskekasse 1

Denne lækre fiskekasse indeholder nok fisk til 3 måltider til en familie på 4 personer. Da denne fiskekasse er henvendt specifikt til familier, har vi stort fokus på, at den skal indeholde fisk, som både voksne og børn kan lide. Al fisk i vores fiskekasser til familier er både lækker og frisk fanget. Desuden er det hurtigt at tilberede, hvilket er en klar fordel i en børnefamilies travle hverdag.

Ved køb af en familie fiskekasse, er det pludselig nemt og overskueligt, at få den anbefalede mængde fisk og omega-3-fedtsyrer hver uge. Udover lækker, fersk fisk, får du i denne fiskekasse også nogle af vores lækre delikatesser, såsom hjemmelavede skaldyrs- eller fiskesalater.

I familiepakke 1 finder du typisk følgende:
500 gram ferske rådspættefileter (cirka 7-8 stk.)
3. stk. varmrøgede laksesnitter (ca. 165 g. pr. stk.)
4 stk. fiskefrikadeller) ca. 120 gram pr. stk.)
1 stk. hjemmelavet rejesalat (150 gram)
1 stk. hjemmelavet remoulade (150 gram)

Familie fiskekasse 2

Blandt vores udvalg af fiskekasser med fisk til familier, finder du også den lækre fiskekasse. Indholdet er sammensat med fokus på børnefamilier, og hermed også med børn og voksnes forskellige smagspræferencer i tankerne. Det har resulteret i, at denne fiskekasse er helt perfekt hvis I er en (lækker)sulten børnefamilie, der ønsker at spise mere fisk til hverdag. Der er rigeligt med fisk til 3 måltider hvor op til 4 personer bliver mætte.

De fleste forældre med både børn, fuldtidsjobs og fritidsaktiviteter kender til, at det kan føles som om der er for lidt timer i døgnet. Derfor er indholdet i vores fiskekasser til familier nemt og hurtigt at tilberede, så der i løbet af kort tid er sund og lækker aftensmad med fisk på spisebordet.

Når du bestiller familiepakke 2 får du typisk:
500 gram ferske rødspættefileter (ca. 7-8 stk.)
500 gram fersk torskefilet
1 stk. koldrøget laksesnitte (ca. 165 gram)
1 stk. koldrøget torskesnitte (ca. 165 gram)
1 stk. hjemmelavet varmrøget laksesalat (150 gram)

Familie fiskekasse 3

Denne fiskekasse til familier er, modsat fiskekasse 1 og 2, en stor kasse der indeholder langt mere fisk end de to førstnævnte. Der er dels både flere varianter af fisk i fiskekassen, men også mængderne og vægten af fiskene er større. Der er herved masser af fisk til hele familie til aftensmad, og der er også rig mulighed for at give børnene en rødspættefilet eller torskefilet med på madpakken. Afhængigt af størrelsen på familien, og hvor meget I kan spise, er der med denne fiskekasse også mulighed for, at invitere venner og naboer på lækre middage, hvor fisk er det ultimative midtpunkt.

Ved køb af vores store familiepakke 3, undgår I som børnefamilie, at mangle vigtige omega-3-fedtsyrer, idet I vil have dækket jeres anbefalede indtag af fisk hver uge I bestiller fiskekassen. I en hverdag hvor der ofte mangler timer i døgnet, er det en stor fordel blot at få leveret hoveddelen af aftensmaden lige til døren.

Ved bestilling af vores store familiepakke får I følgende:
Ferske rødspættefileter 1.000 gram (ca. 14-16 stk.)
Fersk torskefilet (ca. 1.000 gram)
3 stk. varmrøgede laksesnitter (ca. 165 gram pr. stk.)
4 stk. fiskefrikadeller (ca. 120 gram pr. stk.)
2 stk. røget makrelfilet (ca. 165 gram pr. stk.)
1 stk. hjemmelavet rejesalat (150 gram)
1 stk. hjemmelavet remoulade (150 gram)

FIskekasse 2 personer

Hvis en fiskekasse til 4 personer er for meget til din husstand, så frygt ej. Vi har også en lækker fiskekasse, til jer der er lidt færre. Den eneste forskel fra familiekasserne er mængden af fisk. Der er hverken gået på kompromis med kvalitet eller smag, så du vil få det samme slags lækre fisk, blot tilpasset et mindre behov. Er du vild med skaldyr, kan du også bestille en fiskekasse med skaldyr leveret direkte til døren. Skaldyrskasserne er perfekte som forretter, som tilbehør til en hovedret eller som en snack mens du venter på at, at grillen bliver klar. I vores skaldyrspakker finder du som udgangspunkt:Menneskets krop har brug for vigtige vitaminer og fedtsyrer som kommer fra fisk, heriblandt de velkendte og meget omtalte omega-3-fedtsyrer. Derfor er det også vigtigt at sikre sig, at man følger anbefalingerne om at spise 350 gram fisk pr. uge. Ud af de i alt 350 gram, skal de 200 af dem skal være fed fisk som laks, ørred, sild eller makrel.

Køber du en fiskekasse til 2 personer modtager du:
500 gram ferske rødspættefileter (ca. 7-8 stk.)
1 stk. koldrøget laksesnitte (ca. 165 gram)
1 stk. koldrøget torskesnitte (ca. 165 gram)
1 stk. hjemmelavet varmrøget laksesalat (150 gram)

Fiskekasse: Fersk & frisk

Vores fiskekasse ”Fersk & Frisk” er speciel, og skiller sig ud fra vores øvrige familie fiskekasse samt vores fiske til 2 personer. Her finder du 3 forskellige typer af lækker fisk, alle sammen ferske og uden ben. Du får stor valgfrihed med hensyn til tilberedning, da fiskene leveres uden at være krydret eller paneret. Dog er tiden der bliver brugt på at køre til fiskehandleren og tilberede fisken gjort væsentligt kortere end normalt, da fiskekassen leveres direkte til døren, og at indholdet er flået og fiskeben er fjernet.

Fisk indeholder gode omega-3-fedtsyrer, der er ekstremt godt for menneskekroppen. Disse fedtsyrer bidrager blandt andet til at opretholde vigtige funktioner i kroppen, som fx hjerte-kredsløb, hjerne og led. Lider man derfor af hjertesygdomme eller leddegigt, er det ekstra vigtigt at spise 350 gram fisk hver uge.

Bestil vores fiskepakke "Fersk & Frisk" med levering til døren og få dette:
2x500 gram ferske rødspættefileter (cirka 14-16 stk.)
2x500 gram fersk torskefilet
1 stk. fersk lakseside (ca. 1100 gram)

Fiskekasse med skaldyr

Er du helt tosset med skaldyr, og kunne du faktisk bare godt tænke dig, at få en masse lækkert skaldyr leveret lige til døren? Det har vi løsningen på hos Thorupstrand Røgeri. Udover vores velkendte fiskekasser til både familier og par, har vi også sammensat en skaldyrskasse, til dig der ikke kan få nok af havets mange lækre skaldyr. Alle skaldyr i denne fiskekasse er perfekte som en del af en lækker forret, et lækkert element til aftensmåltidet, eller som en snack mens du venter på, at grillen bliver varm.

Med en skaldyrskasse fra Roegeri.dk får du rigeligt med lækkert skaldyr, der naturligvis er på frost og er håndtere forsvarligt hele vejen fra røgeriet til din hoveddør. Du kan uge efter uge glæde dig til at nyde skaldyr i forskellige sammenhænge, da vores skaldyrs fiskekasser er spækket med forskelligt skaldyr.

Med en Skaldyrskasse kan du se frem til:
1000 gram kogte krabbekløer (frost)
700 gram jomfruhummerhaler (frost)
400 gram luksus rejer, Taabbel (drænet vægt)
200 gram koldrøgede rejerBliv dækket ind på vitaminer og olier med en fiskekasse

Fisk er sundt og fyldt med vitaminer og omega-3 fedtsyrer, som er godt for både dit kredsløb og dit hjerte. I følge Fødevarestyrelsens anbefalinger omkring kost bør du spise 350 gram fisk om ugen, hvor 200 gram skal være fede fisk som laks, ørred, sild eller makrel. Med en fiskekasse fra Thorupstrand Røgeri har vi gjort det nemt for dig at få dit ugentlige behov for fisk dækket. Du skal blot vælge hvilken fiskekasse, der passer bedst til dig og din familie, bestille den via webshoppen, og bum – din fiskekasse bliver leveret til døren. Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvorfor fisk er så sundt for dig, kan du læse denne artikel på Hjerteforeningens hjemmeside.

Gutterne på Kutterne

Måske har du set os i TV2 programmet “Gutterne på Kutterne”, som handler om vores kamp for at bevare kystfiskeriet i Thorupstrand. Thorupstrand Røgeri er mere end blot røgvarer, fersk fisk og delikatesser. Det er også historien om tre søskende, som er opvokset i en rigtig fiskerfamilie i Thorupstrand og drevet af en passion for lokale råvarer, bæredygtigt fiskeri og den personlige kontakt med kunderne. Thorupstrand Røgeri blev stiftet i 2015 af de tre søskende Lisbeth, Jesper og Bo Olsen.

Røgeriet tilbyder et stort og varieret udvalg af fersk fisk, kold- og varmrøgede fisk og i sæsonen; stenbider- og torskerogn. Røgeriet tilbyder også hjemmelavede lækkerier som rejesalat, varmrøget laksesalat, fiskefrikadeller lavet på torskefars og meget mere. I perioder vil der også være røget lange, sej, ising, kulmule og hvad der ellers fanges på havet. Hver dag, hele året rundt – når det vindblæste Vesterhav tillader det – stævner Jesper og Bo ud for at fange fisk. Nogle af dem ender samme dag på Thorupstrand Røgeri.

Besøg vores shop

Er du interesseret i andet end vores fiskekasser, har vi et stort udvalg af fisk, delikatesser og krydderi i vores webshop. Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 1.995,-. Bestillinger foretaget senest tirsdag kl. 23.59, klargøres og pakkes i termokasse(r) med is torsdag inden afhentning af Xpressen, som leverer til din dør senest fredag kl. 18.00. Vi håber du bliver glad for din bestilling!
[]