Køb skaldyr online fra Thorupstrand røgeri

Danmark er et land der mildes talt er omringet af store verdenshave. Desuden er vi beriget med flere tusind kilometers kyst, som beboere i andre lande er grønne af misundelse over. Mange danskere har en tilknytning til havet og kysterne.Det gør også, at rigtig mange elsker både fisk og skaldyr. Se vores udvalg af skaldyr herunder.


Kend forskellen på skaldyr og fisk

Definitionen på et skaldyr består af to faktorer. Den første er at det er et dyr som lever i saltvand. Det andet er at de er beskyttet af en eller anden form for skal eller rygskjold. Til det skal det yderligere siges, at man i kategorien ”skaldyr” kun tager højde for de af skaldyrene som er spiselige. Derfor er klassificeringen ”skaldyr” ikke i biologisk forstand.

Eksempler på dyr i skaldyrskategorien er:

Muslinger
Østers
Rejer
Hummer
Jomfruhummer
Krabbe
Krebs
Havsnegle
Blæksprutter

Nu sidder du måske og tænker: ”Jamen ikke alle af de ovennævnte dyr har en skal eller et rygskjold”? Det har du fuldstændig ret i, og det kræver ikke ligefrem en flot uddannelse i biologi, at regne det ud. Det er der dog en god grund til. Madlavningsverdenens klassificering af skaldyr adskiller sig fra den biologiske ved, at spiselige skaldyr udgør en sammensmeltning af krebsdyr og bløddyr. Derfor vil den generelle definition på skaldyr ikke holde helt vand, når det handler om spiselige skaldyr.

Køb skaldyr online med fokus på bæredygtighed

Lige såvel som vi selv fanger en stor del af vores fisk selv, så lander vi også selv en stor del af de skaldyr, som vi sælger i Thorupstrand Røgeri og her på webshoppen. Vi sætter en stor ære i at behandle verdenshavene med respekt, så vi undgår at tømme havbunden for alt liv. Vores levebrød er at fiske, tilberede og ryge fisk og skaldyr, og det ønsker vi at leve af mange år endnu. Derfor går vi 100% ind for bæredygtigt fiskeri. Vores fiskemetoder er gammeldags, og vores fiskekutter trækkes til og fra havet via et spil og en fællesejet bulldozer. Du kan roligt købe skaldyr online fra Røgeriet, da din samvittighed overfor naturen og miljøet holdes god – det sørger vi for!

Bestil lækre skaldyr online fra 'Gutterne på Kutterne'

Da vi sejler hver dag, så længe vejret og det til tider voldsomme Vesterhav tillader det, kan vi stå 100% inde for de skaldyr vi sælger, samt deres kvalitet og ophav. Vi ønsker at have 100% indsigt i, samt kontrol over, hvordan skaldyrene er fanget og behandlet. Vores sortiment af skaldyr består som regel af en blanding af rejer (pil-selv-rejer og luksus pillede rejer), krabbeklør, jomfruhummer (hele eller som haler) og lækker Skagerrak hummer. Uanset hvilket køb af skaldyr du foretager dig, kan du godt glæde dig til en udsøgt smagsoplevelse. Skaldyr kan tilberedes og serveres på en del forskellige måder, så du kan få lige præcis den smag du går og længes efter. Skaldyr er også en perfekt mulighed, hvis du gerne vil forkæle og imponere dine middagsgæster med en spektakulær middag. Hos Thorupstrand Røgeri får du 100% friskfanget skaldyr med god smag, direkte fra det brusende Vesterhav.
[]