Køb røget makrel fra Thorupstrand Røgeri

På denne side finder du vores udvalg af røget makrel. Hos Thorupstrand Røgeri kan du både købe røget makrelfilet samt hel røget makrel. Vores sortiment af røget makrel er resultatet og sundt og bæredygtigt fiskeri, der ikke udtømmer havene for fisk og andet liv.


Røget makrel er en meget normal spise i Danmark

Makrellen er en særdeles udbredt fisk i de danske farvande. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at vi i Danmark betragter makrel, herunder også røget makrel, som en helt normal spise. De fleste kender nok makrellen fra rugbrødsmadder med makrel i tomat på dåse og mayonnaise, men der findes også andre måder at nyde den på. En røget makrel er rigtig god som tilbehør til det kolde frokostbord, hvor den kan indtage samme rolle som makrel på dåse. Placer den på et godt stykke rugbrød, og tilføj en streg mayonnaise og lidt purløg på toppen. Ønsker man at spise røget makrel til aftensmaden, kan den med fordel lunes på grillen eller i ovnen, og serveres med en klassisk dansk kartoffelsalat. Er man ikke afskrækket af fisk i madpakken, kan et koldt stykker røget makrel indgå som en del af en lækker frokostsalat og tages med på farten.

Støt bæredygtigt fiskeri - køb røget makrel hos Gutterne på Kutterne

Jesper og Bo der driver Thorupstrand Røgeri, er vaskeægte fiskeentusiaster. De er vokset op i en ren fiskerfamilie, og har fra barnsben været med på fisketure på de store danske farvande. Siden 2015 har du kunne følge dem og deres venners fiskeeventyr i TV2-programmet ”Gutterne på Kutterne”. De er oprigtigt så glade for at fiske som det skildres, og de har derudover stor sans for deres påvirkninger på omverdenen og miljøet. Derfor er røget makrel, og alle andre fisk som Jesper og Bo lander, fanget efter bæredygtige og sunde fiskeprincipper.

Sådan kendetegnes en makrel

En makrel er en forholdsvis lille og slank fisk, der er såkaldt ’torpedo’ formet. Makrellen svømmer rigtig godt og hurtigt og lever, ligesom sild, i en forholdsvis stor stime, sammen med andre makreller. En makrel er især kendetegnet ved sin karakteristiske grønne og blå farve, der er præget af mørke striber hen over ryggen. Makrellens sider og dens bug er en smule lysere end resten af dens grønne og blåfarvede krop. Desuden er det også karakteriserende for makrellen, at den har nogle helt bittesmå finner lige foran halen. Fødemæssigt lever den af at jage og spise småfisk, små krebsdyr og dyreplankton. Småfiskene og de små krebsdyr fanger den ved hjælp af dens små gribetænder, mens den sier dyreplanktonnet fra vander via sit gællegitter.

Bestil røget makrel direkte fra Vesterhavet og nyd den gode smag

Når du køber røget makrel fra Thorupstrand Røgeri – hvad end det er i den fysiske butik eller her på webshoppen – kan du regne med at både kvalitet, bæredygtighed og smag er i top. Vi har høje standarder og går ikke på kompromis med de fisk vi sælger. Det er din garanti for, at du altid får god røget makrel her fra Thorupstrand Røgeri og roegeri.dk

Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 1.995,-.

Bestillinger foretaget senest tirsdag kl. 23.59, klargøres og pakkes i termokasse(r) med is torsdag inden afhentning af Xpressen, som leverer til din dør senest fredag kl. 18.00.

Vi håber, at du bliver glad for din bestilling!
[]