Lækker fersk fisk fra Thorupstrand

Fersk fisk er både sundt og lækkert! Har du samme mening, er du landet på den rigtige side. Her sælger vi nemlig friskfangede ferske fisk, som vi selv fanger en stor del af på vores kutter ved Thorupstrands. Udvalget af fersk fisk er ofte sæsonpræget, rødspætter og torsk vil du som udgangspunkt kunne købe året rundt.


De danske farvande er fyldte med fersk fisk

Mange forbinder måske lækker fersk fisk med ferier i varmere lande. Dog har vi også i havene udfor de danske kyster et flot og varieret udvalg af dejlig, fersk fisk. Hver gang vejret og det brusende, danske Vesterhav tillader det, tager Jesper og Bo ud på havet i deres fiskekutter og bringer fersk fisk med hjem igen. Som udgangspunkt fisker de hver eneste dag, hvilket også er din sikkerhed for, at vores ferske fisk altid er 100% friske og spiselige.

Er du helt vild med fisk, eller bare frisk på at prøve lidt forskelligt, kan du med fordel bestille en af vores lækre fiske måltidskasser. Her får du en masse forskellig spændende fisk, skaldyr og hjemmelavede salater.

Bæredygtig fersk fisk

Verdenshavene udgør en stor del af vores klode, og selve havets økosystem er en vigtig del af livet på jorden. Derfor er det også vigtigt at vi passer på havene, og undgår at støvsuge havbunden fuldstændigt for fisk og andet liv. Derfor har vi stor fokus på at sælge fersk fisk der er fanget ud fra bæredygtige principper. Vi fisker på naturskånende måder, og trækker vores fiskekuttere op på land på gammeldags manér, via en fællesejet Caterpillar bulldozer. Vi ønsker at bibeholde vores erhverv i mange år fremover, og derfor driver vi et naturskånsomt fiskeri, så vi kan servicere jer med fersk frisk fisk lang tid endnu. Netop derfor vi gør meget ud af at skåne vores arbejdsplads – det forunderlige hav.

Fersk fisk med fokus på høj kvalitet

Som med alt andet kan kvaliteten af fersk fisk variere, men hos Thorupstrand er netop kvalitet noget, vi går rigtig meget op i. Vi fanger selv en stor del af vores ferske fisk, og de landes samme dag som vi har fanget dem. Vi tager nemlig altid hjem samme dag som vi er taget ud. Derfor kan du være 100% sikker på, at fersk fisk købt hos Thorupstrand Røgeri er helt friskt. Med netop fisk er det vigtigt at kvaliteten og håndteringen er i orden. Dette har vi, i kraft af vores mangeårige erfaring med at fiske, også helt styr på. Du kan derfor roligt bestille fersk fisk fra vores webshop lige her. Vælg blot det ferske fisk du er interesseret i, og vent nu blot på at det lander direkte ved din dør.

God smag direkte fra havet med fersk fisk

Når du bestiller fersk fisk fra vores webshop, eller køber det i Røgeriet i V. Thorup, kan du være fuldstændig sikker på, at det ér vaskeægte fisk du får hjem. Vi servicerer dig med den gode smag direkte fra havet, fordi vi fisker hver gang vejret og havet tillader det. Vi tager ikke på lange fangstsrejser, hvilket vil sige at vores ferske fisk landet i butikken, og på webshoppen, samme dag som de er fanget. Med det samme vi har fået trukket fiskekutteren op fra havet, tager vi fisken med hen på Røgeriet hvor det forarbejdes og klargøres til videresalg.
[]