Viser alle 3 resultater

Fersk laks direkte til din hoveddør

Når vi taler om fisk, er fersk laks nok blandt de mest normale former for spisefisk herhjemme. Fersk laks er mild i smagen, og kan spises både som pålæg til morgen eller frokost, eller som en del af aftensmåltidet. På denne side finder du vores flotte udvalg af lækker fersk laks – friskt og direkte fra det danske Vesterhav!


Fersk laksefilet

Hvis du synes at fersk laksefilet er rigtig lækkert, skal du klart prøve laksefileter af friskfanget laks! Thorupstrand Røgeri holder til i Vester Thorup i Jammerbugt kommune, hvor Jesper og Bo fra deres fiskekutter HM 94 selv fanger og bringer fersk fisk på land. Når du bestiller en af vores fiske måltidskasser, vil du ofte også finde lækker fersk lakse som en del af denne.

"Gutterne på Kutterne" sælger lækker fersk laks

Hvis du har fulgt med når TV2 gennem de seneste år har sendt programmet ”Gutterne på Kutterne”, er du nok også stødt på både Jesper og Bo. De har taget deres liv som kystfiskere til nye højder, ved at starte Thorupstrand Røgeri, og sidenhen udvidet med denne webshop. Når du køber fersk laksefilet fra Røgeriets webshop, er du sikker på at både kvalitet og bæredygtighed er i orden. Brødrene Jesper og Bo er fuldstændig enige om, at der altid bør være stor fokus på at fiske efter bæredygtige princippet. Derfor efterlever de dette på deres faste kystplads ved Thorupstrand.

Mange muligheder med fersk laks

Fersk laks er en fødevare der kan anvendes i mange sammenhænge, i mange forskellige retter og til stort set alle måltider. Laks er god som en appetizer, eventuelt i form af en lakseroulade, men også som tilbehør til hovedretten, sammen med en lækker salat eller kogte kartofler. Til morgenbordet eller til frokost er laks velegnet som pålæg, ofte som den klassiske laksemad med dilddressing og eventuelt pil-selv-rejer.

Fersk laksefilet er nemlig en meget normal fisk at spise i Danmark, som vi blandt andet også ofte støder på til både påskefrokosten og julefrokosten. Laks kan tilberedes på mange måder, og findes både i en koldrøget og en varmrøget variant. Ved at købe fersk laks hos Thorupstrand Røgeri, sætter du høj kvalitet og bæredygtig fisk på dagordnen og bidrager til, at både havene og fiskeindustrien kan fungere optimalt i mange år endnu.

Fisk er en meget omdiskuteret spise, da nogle har en forestilling om, at alt fisk lugter og smager af havvand. Vi kan ikke komme udenom at fisk har én eller anden form for lugt, men det varierer meget i styrke fra fisk til fisk. Fersk laks er en mild form for fisk, som de fleste faktisk kan lide – også dem, der måske ikke umiddelbart er så glade for delikatesser fra havet.

Fersk laks med god smag direkte fra havet

Hvis du er blevet lækkersulten efter laks af at læse ovenstående tekst, er det heldigt at du hurtigt og nemt kan bestille fersk laks hjem fra siden her. Vælg den ferske laks eller laksefilet du er interesseret i, bestil den hjem og vent nu blot på den lander foran din dør. Så kan du, før du aner det, nyde et dejligt måltid med lækker fersk laks – med den gode smag direkte fra havet!