Viser alle 10 resultater

Bestil røget fisk fra Thorupstrand Røgeri

Vores store passion for røget fisk startede for alvor, da vi tilbage i 2015 åbnede Thorupstrand Røgeri i Vester Thorup. Vi både fanger og ryger alle fisk selv, så du kan være sikker på at kvaliteten er høj hele vejen igennem. Bestil røget fisk online fra vores røgeri her på siden, og nyd den gode smag fra havet hver gang.

Vis
Ikke på lager

Fokus på høj kvalitet af røget fisk

Vores røgeri er top moderne og udelukkende forsynet med røgovne der bærer præg af funktionalitet og fuldautomatik. På baggrund af dette, er du sikret ensartede kvalitetsprodukter hver gang du bestiller røget fisk online fra vores webshop. For os er røgning af fisk en kunst og et håndværk, som vi med stor passion går op i, at gøre på bedst mulige måde. Vi ønsker at vores kunder skal få en exceptionel smagsoplevelse, når de bestiller og smager vores røget fisk. Du kan både afhente røget fisk i vores fysiske butik i Vester Thorup, såvel som du kan bestille det online på siden her.

Sådan bliver røget fisk til på Thorupstrand Røgeri

På vores røgeri består en røgning basalt set af tre trin.

Første trin er saltning, som er en essentiel del af en røgning. Hvilken type saltning der er brugt, har stor påvirkning for hvordan fisken fremstår. Nogle typer saltning øger fiskens vægt eller giver den mere farve, så fisken både fremstår større vægtmæssigt, og mere intens farvemæssigt. I vores røgeri tør- og håndsalter vi, da man på denne måde opnår et resultat med den højeste kvalitet, fremfor hvis man benytter sug af stiksaltning. Du kan derfor være sikker på, at når du køber en røget fisk fra Thorupstrand Røgeri, så er der ikke snydt med fiskens vægt eller udseende.

Andet trin er tørring. Hvor tør en fisk er, har meget at sige for, hvor godt den tager i mod røgen, som den senere udsættes for. Jo tørre en fisk er, jo bedre tager den mod røgsmag, hvilket nemt vil kunne smages. Det er meget forskelligt hvor længe man tørre røget fisk, alt efter hvor intens man ønsker røgsmagen. Vi har mange års erfaring med røgning af fisk, og mener selv, at vi har opnået et godt resultat. Prøv det selv, og bestil røget fisk online fra Thorupstrand Røgeri.

Tredje og sidste trin er selve røgningen. Her har vi stor fokus på de enkelte produkter, og tager i røgningen også højde for, at ingen fiskearter er ens. Ingen fisk kræver samme saltning, tørring eller røgning, da der er forskel på hvordan fisk smager når det er røget. Vi sørger derfor altid for, at hver individuel fisk får præcis den tid, den har brug for, for at frembringe den bedst mulige smag hver eneste gang. Også temperaturen på røgovnen differentierer alt afhængig af hvilken type røget fisk vi har med at gøre. Thorupstrand Røgeri går op i kvalitet fremfor bare at lange så mange fisk over disken som muligt.

Smag forskellen med røget fisk fra 'Gutterne på Kutterne'

Som du måske er helt klar over nu, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af hverken vores fisk eller vores håndværk, når vi ryger fisk. Det vil også tydeligt komme til udtryk, når du smager vores røget fisk. Der er kælet for alle detaljerne, og vi vil hellere bruge lidt ekstra tid på at opnå det helt rigtige resultat, end at skynde os og hermed gå på kompromis med vores gennemgående høje kvalitet.