Køb krabbeklør direkte fra Thorupstrand Røgeri

Hos Thorupstrand Røgeri kan du købe krabbeklør fra den velsmagende taskekrabbe. Krabbeklør er virkelig lækre at spise, især fordi deres kød er særdeles porøst og meget velsmagende. Vi fanger og lander alle vores krabber selv, hvorefter vi klargør dem til salg. Velbekom!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Krabbeklør fra taskekrabben er en smagsoplevelse værd

I Danmark spiser man ofte kun kløerne fra taskekrabben, hvorfor disse derfor ofte sælge alene. Vender man blikket mod andre dele af både Europa og Skandinavien, spiser man dog her hele krabben frem for blot krabbeklør. Taskekrabben er en forholdsvis stor krabbe, der maksimalt kan veje 5 kilo. Størrelsesmæssigt kan krabben opnå en længde på op til omkring 30 cm, men sjældent længere end 20 cm. I Nordsøen vil man dog opleve, at taskekrabberne er en del mindre, og vejer almindeligvis her 1 kilo. Vil man nyde krabbeklør fra taskekrabben skal man søge mod stenet eller gruset havbund, da det er her de lever, jager og yngler.

Bestil krabbeklør og nyd et billigere alternativ til hummer

Taskekrabbens krabbeklør er et udsøgt og billigere alternativ til den klassiske og lækre hummer. Krabbeklør fra en taskekrabbe er store og kødfyldige, hvilket gør at de egner sig godt til et hovedmåltid. Umiddelbart ville man tro at alle taskekrabber – uanset køn – smagte nogenlunde lige godt. Det er dog ikke helt tilfældet. I krabbeverdenen er det taskekrabbernes hunners kød som smager bedst.

Hvad kendetegner en taskekrabbe?

Hvis du ser en krabbe med et rødbrunt skjold, er der stor sandsynlighed for at det er en taskekrabbe. Hvis der til det rødbrune skjold hører klosakse med et violet skær og sorte spidser, kan du næsten være 100% sikker på, at du står ansigt til ansigt med en taskekrabbe. Den største og mest synlige forskel på hun og han taskekrabben er, at hunnernes hale er en del bredere end hannernes. Du kan derfor sammenligne halebredderne, hvis du køber taskekrabben hel. Et andet kendetegn for taskekrabben er, at dens krabbeklørs kød er fast og hvidt, mens det i kroppen er mere løst og brunligt.

Køb bæredygtige krabbeklør fra Thorupstrand Røgeri

Hos Thorupstrand Røgeri går vi meget op i bæredygtighed. Vi ønsker ikke at skade vores arbejdsplads – de store verdenshave – og gør derfor vores for at havene, organismerne som lever der samt dets økosystem overlever mange år fremover. Derfor fisker vi efter bæredygtige principper – også når vi fanger krabbeklør. Vi benytter nemlig garn som er et bæredygtigt og naturskånsomt fiskeredskab. Køb krabbeklør fra Thorupstrand Røgeri og hav ro i maven. Du støtter nemlig bæredygtigt og naturskånsomt fiskeri og bidrager til, at miljøet i havet ikke skades via overfiskeri og brug af ødelæggende fiskemetoder.

Thorupstrand Røgeri – altid den gode smag direkte fra Æ’ Vesterhaw’.

Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 1.995,-.

Bestillinger foretaget senest tirsdag kl. 23.59, klargøres og pakkes i termokasse(r) med is torsdag inden afhentning af Xpressen, som leverer til din dør senest fredag kl. 18.00.

Vi håber, at du bliver glad for din bestilling!
[]